Loes Van den Heuvel doet opvallende uitspraak over Johny Voners: “Vroeg of laat zal dat weleens aan het licht komen”

Gepost op Dinsdag 19 Mei 2020 - 20:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie
Er is de laatste tijd al heel wat gezegd en geschreven over het voortbestaan van ‘FC De Kampioenen’. Na de dood van Johny Voners heerst er veel onduidelijkheid over een eventueel vervolg op de serie.

Loes Van den Heuvel doet opvallende uitspraak over Johny Voners: “Vroeg of laat zal dat weleens aan het licht komen”

Vorig jaar was er nog alle reden tot euforie: 10 jaar na de laatste aflevering werd beslist om een nieuwe reeks van 8 afleveringen te maken. De afgelopen weken lieten al meerdere acteurs uit ‘FC De Kampioenen’ zich uit over deze plannen. Vooral Marijn Devalck liet duidelijk blijken dat hij een vervolg op ‘FC De Kampioenen’ zonder Johny Voners niet ziet zitten.

Wat voor Loes Van den Heuvel, die als Carmen Waterslaeghers 30 jaar lang de tv-vrouw van Johny speelde, het belangrijkste is, is wat de acteur zaliger zélf over een vervolg zou hebben gedacht. “Wellicht heeft Johny zélf daar in het verleden ook iets over gezegd, over het voortbestaan van ‘FC De Kampioenen’”, zegt Loes in Primo. “En ik vind dat we dat moeten respecteren."

“Wat iemand anders denkt of vindt is ondergeschikt aan wat Johny zaliger zélf vindt dat het beste zou zijn. Vroeg of laat zat dat weleens aan het licht komen. Het is die wens die we met z’n allen moeten respecteren”, besluit Loes