VRT meldt schokkend nieuws over Frank Raes

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021 - 15:46   I   Foto: VRT  I   door Redactie
Schokkend nieuws bereikt ons via een VRT/Sporza-persbericht. Frank Raes (67) en Michel Wuyts (64) zullen vanaf 2022 niet meer te zien of te horen zijn op het kleine scherm. De twee iconen worden met pensioen gestuurd. “We maken ons klaar voor de toekomst”, klinkt het bij de VRT.

VRT meldt schokkend nieuws over Frank Raes

"Frank ging in 2019 al met pensioen maar bleef het voetbalmagazine Extra Time met Filip Joos op Canvas presenteren. Die fakkel geeft hij deze winter door aan Aster Nzeyimana", meldt de openbare omroep.

"Het zal wennen worden zonder Frank, die al sinds 1980 deel uitmaakte van onze sportredactie," zegt Pieter De Windt, hoofdredacteur van Sporza. "Het is daarom fijn dat Frank afscheid neemt met een extra pittige zomer.”

"Hij zal tijdens de sportzomer inspringen als sportanker bij 'Het Journaal' en als presentator van Sportweekend. Bovendien presenteert hij het ochtendprogramma rond de Olympische Spelen en tot eind 2021 'Extra Time'."

"Michel Wuyts neemt deze winter afscheid na het cyclocrossseizoen"

Naast Frank, wordt dus ook Michel Wuyts op pensioen gestuurd. ”Dergelijke vervangingen zijn natuurlijk niet vanzelfsprekend", schrijft VRT/Sporza in het persbericht. "Sporza laat Michel Wuyts daarom niet door één maar door drie cracks op het vlak van wielrennen opvolgen.”

"Karl Vannieuwkerke zal de grote eendagswedstrijden, waaronder de klassiekers, voor zijn rekening nemen. Renaat Schotte wordt de man van de grote ronden en de rittenkoersen. En Ruben Van Gucht zal als stem bij het veldrijden en het vrouwenwielrennen klinken.”

"Michel Wuyts neemt deze winter afscheid na het cyclocrossseizoen. Uiteraard hoor je zijn herkenbare stem deze zomer nog bij de Ronde van Frankrijk en bij de najaarswedstrijden."

TAGS  I  VRT  I  Frank Raes  I  Michel Wuyts  I  Extra Time

Meer interessant nieuws

VTM boort hoop van vele kijkers de grond in: “Dit programma komt er niét”

Deze zomer krijgen we een flinke portie nostalgie...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

tv

Karl Vannieuwkerke deelt uiterst romantische foto met zijn vriendin Caroline

Veel tijd zal Karl Vannieuwkerke de komende weken niet hebben...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities

Storm van kritiek op Willy Sommers en zijn vrouw Cindy: “Dit zal niet blijven duren"

Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw. Bij Willy...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities
Celebrities

Zeer slecht nieuws over Nick uit ‘Big Brother’

Gepost op Dinsdag 8 Juni 2021

Celebrities

Tv-icoon Paula Sémer overleden

Gepost op Dinsdag 8 Juni 2021