Koen Wauters en Clouseau hard aangepakt: “Niet om aan te horen”

Gepost op Zaterdag 12 Juni 2021 - 11:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie
Vanaf zondag 13 juni viert de nostalgie hoogtij bij VTM. De iconische zomers van 'Tien Om Te Zien' komen opnieuw tot leven in 'Tien Om Te Zien: De Zomer van 199X'. Elke week blikken de sterren van toen en nu terug op de zalige zomers vol zomerhits.

Koen Wauters en Clouseau hard aangepakt: “Niet om aan te horen”

In aflevering 1 staan de meezingers en foutste outfits uit 1990 centraal. Onder meer Koen & Kris Wauters halen herinneringen op en delen hun anekdotes. Na het zien van de voorstukjes zijn de meeste VTM-kijkers al verkocht: zij zouden het programma voor geen geld ter wereld willen missen. Al was het maar om de beginjaren van Clouseau te herbeleven. 

“Ah die Koen… Als ik dit terugzie krijg ik kippenvel”, schrijft een dame op de sociale media. “Man, zijn liedjes van toen kriebelen nog altijd in mijn buik en mijn zus is er ook nog steeds van overtuigd dat hij ze allemaal voor haar zong”, lacht deze.

“Ik herinner me zijn gele lederen jasje ook nog heel goed, van op de poster uit de Joepie die op mijn kamer een mooi plaatsje tegen de muur had”, reageert een ander.

"Niet meer om aan te horen"

Voor sommige mensen was deze Clouseau-periode ook meteen de beste. “Voor mij waren dit veruit de beste jaren van Clouseau”, laat iemand weten. “Ik ben nu geen fan meer van hun liedjes.” “Ik ook niet”, antwoordt iemand. “In die beginjaren kon ik hem nog horen zingen. Nu, met zijn hoge stem, vind ik het niet meer om aan te horen.” Nog een ander schrijft: “Dit waren de absolute topjaren van Clouseau, tot en met het album 'Adrenaline'. Daarna voor mij helaas niet meer mijn meug.”

TAGS  I  Koen Wauters  I  Clouseau  I  Tien Om Te Zien

Meer interessant nieuws

Super sexy! Bloedmooie Femke Herygers doet alle mannen blozen in kleine bikini

Ook Femke Herygers is in vakantiemodus. Op Instagram deelde de...

Gepost op Zaterdag 10 Juli 2021

sexy

Erica Meiland teleurgesteld in Martien en Maxime: “Zij zeuren hier altijd maar over”

Veronica Superguide wist Erica Meiland te strikken voor een...

Gepost op Zaterdag 10 Juli 2021

reality

Er moet Eddy Planckaert iets van het hart over Wout van Aert: “Hier gaat hij ooit spijt van krijgen, hoor”

Wout van Aert deed vriend en vijand al versteld staan met zijn...

Gepost op Zaterdag 10 Juli 2021

Celebrities