Laura Tesoro komt tot belangrijke conclusie over haar vriend Jordan: “Ik kan het niet”

Gepost op Zaterdag 12 Juni 2021 - 07:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie
Laura Tesoro was eerder deze week te gast op MNM. Tijdens de Marathonradio vertelde ze heel open over een moeilijke tijd in haar leven, namelijk de periode na haar deelname aan het Songfestival in 2016. Daar belandde ze mooi in de top 10.

Laura Tesoro komt tot belangrijke conclusie over haar vriend Jordan: “Ik kan het niet”

“Ik heb zeker genoten van dat avontuur in Stockholm”, vertelt Laura. “Ik ben iemand die energie haalt uit zo'n hectiek. Maar het was ook heftig. Je leeft een half jaar toe naar die wedstrijd, repeteert heel hard. Ik ga er niet over liegen: dat was zwaar.” 

"Na twee weken was ik vergeten"

Laura sleurde een ongelooflijke druk mee op haar schouders. Daar viel ze enorm van af. In die mate zelfs dat iedereen dacht dat ze zich uithongerde. “Maar dat was niet het geval. Iedereen zei constant: ‘Je bent zo mager’, en ik dacht: ‘Ik weet het, maar ik kan er niets aan doen.’” 

“Ik viel ook in een zwart gat”, bekent Laura aan Peter Van de Veire. “Omdat ik meer had verwacht. Tijdens het festival loop je als vertegenwoordiger van je land in the picture. Maar dan kom je thuis, en is er niets meer. Na twee weken was ik vergeten.”

"Ik kan hem niet missen"

Haar droom om door te breken in het buitenland borg ze eveneens op. “Ineens was dat hoofdstuk afgesloten. Toen was dat nog een ambitie. Nu niet meer”, zegt ze. “Tuurlijk zou ik het leuk vinden om in Nederland of Frankrijk te spelen. Maar ik zie dat niet als iets reëels.” 

“Het leven op tournee is ook niets voor mij, denk ik”, aldus de zangeres. “Ik ben een huismus. Ik hang erg vast aan mijn lief. Ik zou hem niet kunnen missen. Ik werk graag voor tv. Op lange termijn heeft het Songfestival deuren voor me geopend. Maar niet in het buitenland. Gelukkig ben ik daar nu over.”

TAGS  I  Laura Tesoro

Meer interessant nieuws

Super sexy! Bloedmooie Femke Herygers doet alle mannen blozen in kleine bikini

Ook Femke Herygers is in vakantiemodus. Op Instagram deelde de...

Gepost op Zaterdag 10 Juli 2021

sexy

Erica Meiland teleurgesteld in Martien en Maxime: “Zij zeuren hier altijd maar over”

Veronica Superguide wist Erica Meiland te strikken voor een...

Gepost op Zaterdag 10 Juli 2021

reality

Er moet Eddy Planckaert iets van het hart over Wout van Aert: “Hier gaat hij ooit spijt van krijgen, hoor”

Wout van Aert deed vriend en vijand al versteld staan met zijn...

Gepost op Zaterdag 10 Juli 2021

Celebrities