Er moet André Hazes absoluut iets van het hart: “Dit was niet slim van mij”

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021 - 17:00   I   Foto: RTL4  I   door Redactie
André Hazes was onlangs te gast in de talkshow van Humberto Tan om zijn EK -nummer onder de aandacht te brengen. De talkshowhost vroeg zich af zich hoe de zanger er de lol in houdt. Letterlijk iédere dag staat hij in de belangstelling, en sinds zijn breuk met Monique Westenberg, niet op een heel positieve manier.

Er moet André Hazes absoluut iets van het hart: “Dit was niet slim van mij”

“Nou, ik moet zeggen dat die lol een beetje ver te zoeken is”, aldus André. “Ik heb best wel wat mensen om me heen die op me moeten blijven inpraten dat het leuk moet blijven. Het is gewoon véél. Je zit er ook niet echt op te wachten.” 

“En dan heb je een avond als nu: je hebt wat te promoten, maar je komt wéér met je harses op tv, terwijl dit wel gewoon mijn werk is”, klinkt het. “Op een gegeven moment kunnen de mensen daar geen onderscheid meer in maken.”

"Het vergt echt heel veel energie”

Volgens Humberto zoekt de zanger de publiciteit ook wel zelf op, onder meer met zijn Instagram-berichten. ”Heel eerlijk, ik doe ook maar wat. Wanneer is het goed en wanneer is het slecht? Ik doe weleens wat en dan denk ik: dat heb ik niet slim gedaan."

"Of ik doe iets niet en denk: ik had naar mijn intuïtie moeten luisteren. Tegenwoordig weet ik niet meer of ik naar mijn intuïtie moet luisteren, of naar m’n hart. Die balans ben ik gewoon een beetje kwijt.” 

André geeft ook eerlijk toe dat al die kritiek hem toch niet onbewogen koud laat. “Nee, zeker niet. In het begin dacht ik: oh, dit geintje kan ik ook nog wel aan, maar op een gegeven moment wordt het wel een ‘ding’, ja. Het vergt echt heel veel energie”, zegt hij.

Meer interessant nieuws

Laura Tesoro komt tot belangrijke conclusie over haar vriend Jordan: “Ik kan het niet”

Laura Tesoro was eerder deze week te gast op MNM. Tijdens de...

Gepost op Zaterdag 12 Juni 2021

Celebrities

VTM boort hoop van vele kijkers de grond in: “Dit programma komt er niét”

Deze zomer krijgen we een flinke portie nostalgie...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

tv

Karl Vannieuwkerke deelt uiterst romantische foto met zijn vriendin Caroline

Veel tijd zal Karl Vannieuwkerke de komende weken niet hebben...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities