Tom Waes komt er eerlijk voor uit: “Ik was er meermaals slachtoffer van”

Gepost op Donderdag 10 Juni 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie
Tom Waes was enkele jaren werkelijk niet van het kleine scherm te denken. Het ene programma na het andere maakte hij - telkens met fenomenale kijkcijfers. Dit succes kwam er niet zomaar. ”Ik heb met de paplepel meegekregen dat je moet werken om iets te bereiken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Tom Waes komt er eerlijk voor uit: “Ik was er meermaals slachtoffer van”

“Vanaf mijn veertiende heb ik elke zomer een vakantiejob gedaan”, laat Tom weten. “De eerste platenspeler die ik ooit kocht, heb ik betaald met mijn zuurverdiende centen. En als iets je bloed, zweet en tranen gekost heeft, heeft het veel meer waarde.”

"Onlangs heb ik geïnvesteerd in Cim Capital, een fonds dat naar aanleiding van corona Belgische bedrijven in nood steunt”, zegt Tom. “In vergelijking met de duit die Marc Coucke in het zakje gedaan heeft, is mijn bijdrage maar een peulschil. Maar alle beetjes helpen, denk ik dan. Op lange termijn hoop ik een graantje mee te pikken, maar bovenal vind ik het fijn om te investeren in de lokale economie in plaats van een ver-van-mijn-bedshow.” 

Kredietkaartfraude

"Omdat ik vaak in het buitenland vertoef, ben ik al meer dan eens het slachtoffer geweest van kredietkaartfraude”, aldus Tom nog. “Onlangs werd ik gebeld door MasterCard met de vraag of ik op de Filipijnen zat. Ik ben daar nooit geweest! En toch was er iemand met mijn kaart geld aan het uitgeven in Azië. Gelukkig heb ik dat geld - iedere keer al - teruggekregen.”

TAGS  I  Tom Waes

Meer interessant nieuws

Laura Tesoro komt tot belangrijke conclusie over haar vriend Jordan: “Ik kan het niet”

Laura Tesoro was eerder deze week te gast op MNM. Tijdens de...

Gepost op Zaterdag 12 Juni 2021

Celebrities

VTM boort hoop van vele kijkers de grond in: “Dit programma komt er niét”

Deze zomer krijgen we een flinke portie nostalgie...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

tv

Karl Vannieuwkerke deelt uiterst romantische foto met zijn vriendin Caroline

Veel tijd zal Karl Vannieuwkerke de komende weken niet hebben...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities