Iedereen zegt hetzelfde over de nieuwe relatie van Sven uit ‘Blind Getrouwd’

Gepost op Woensdag 5 Mei 2021 - 20:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie
Sven Soetens zag zijn ‘Blind Getrouwd’-avontuur aflopen op een dikke sisser. Al na de eerste dag zat zijn huwelijk met Veerle Gyselinck er in principe al op. Zijn eigen enthousiasme deed hem de das om.

Iedereen zegt hetzelfde over de nieuwe relatie van Sven uit ‘Blind Getrouwd’

Het huwelijk van Sven en Veerle liep in recordtempo verkeerd. Tijdens de fotoshoot probeerde Sven Veerle al te kussen en dat was zó’n afknapper voor Veerle dat hun relatie er nooit helemaal van herstelde. Veerle hakte enkele weken later dan ook een moeilijke knoop door en gooide vroegtijdig de handdoek in de ring. Kijkers zagen Sven breken toen ze de aankondiging maakte.

Niet fair

Maar nu heeft Sven dus eindelijk opnieuw vlinders in de buik. De gelukkige is ditmaal Petra Michiels, zaakvoerster van Tomeeto, een reisorganisatie voor singles en eenoudergezinnen. Ze leerden elkaar online kennen en Sven stelde haar voor om samen een podcast te maken. Van het één kwam het ander. Sven kan alleszins op veel goedkeuring rekenen.

“Hopelijk heb je nu de ware gevonden, want je verdient dit”, schrijft iemand op de sociale media. “Ik werd zot toen ik het 'Blind Getrouwd' volgde. Ik vond het niet fair van Veerle en dacht heel de tijd: ‘Hoe zwaar krijgt die vent het nu onterecht te verduren, zeg?’ Veel geluk samen.” 

"Veerle was geen match voor jou"

“Wauw, ik ben zo blij voor jou”, zegt een ander. “Zo gelukkig dat je van die Veerle af bent, zij verdiende je niet.” “Veel geluk samen alvast”, lezen we ook nog. “Ik vind jou echt een super toffe vent, die graag een keer plezier maakt. Over Veerle ga ik geen oordeel vellen, maar zij was geen match voor jou in ‘Blind getrouwd’. Ze kon gewoon niet goed tegen uw grapjes en openheid.”

TAGS  I  Sven Soetens  I  Petra Michiels  I  Veerle Gyselinck  I  Blind Getrouwd

Meer interessant nieuws

Laura Tesoro komt tot belangrijke conclusie over haar vriend Jordan: “Ik kan het niet”

Laura Tesoro was eerder deze week te gast op MNM. Tijdens de...

Gepost op Zaterdag 12 Juni 2021

Celebrities

VTM boort hoop van vele kijkers de grond in: “Dit programma komt er niét”

Deze zomer krijgen we een flinke portie nostalgie...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

tv

Karl Vannieuwkerke deelt uiterst romantische foto met zijn vriendin Caroline

Veel tijd zal Karl Vannieuwkerke de komende weken niet hebben...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities