Verontrustende berichten over Leah Thys (75) na het overlijden van haar man

Gepost op Woensdag 5 Mei 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie
De tegenspoed voor Leah Thys is nog niet voorbij. Enkele dagen geleden overleed haar echtgenoot Jos De Man aan de gevolgen van corona, en nu ligt de ‘Thuis’-actrice zélf in het ziekenhuis, óók met corona.

Verontrustende berichten over Leah Thys (75) na het overlijden van haar man

"Leah is heel ziek", zegt haar stiefdochter Brigitte De Man in Het Laatste Nieuws. "Maar ze ligt niet op intensieve zorgen en is ook niet in levensgevaar. Ze kan nog telefoneren, ik heb haar net nog gesproken. Ze zegt wel dat ze het bijzonder zwaar heeft. Ze wil rouwen, maar moet nu haar herstel laten voorgaan op haar immense verdriet."

"Leah wil wel benadrukken dat ze tijdens het coronajaar altijd heel voorzichtig is geweest", aldus Brigitte. "Ze heeft geen onnodige risico's genomen. Aangezien zij en mijn vader thuis amper bezoek ontvingen, kunnen ze het virus onmogelijk in hun privésfeer hebben opgelopen.”

"Het virus heeft haar flink te pakken en maakt haar serieus ziek"

"Leah is altijd bijzonder fier geweest op mijn vader", laat Brigitte weten. "Ze zei me vandaag ook nog: 'Hij heeft wel negen boeken geschreven, hé?’” Jos De Man was een gerespecteerd journalist. “Na zijn pensioen bracht hij zijn tijd het liefst door tussen zijn muziek en de boeken in zijn bibliotheek. Ondanks zijn gevorderde leeftijd bleef vader een fiere, sportieve man. Zo ging hij nog vaak lang wandelen. Enkele dagen voor zijn overlijden had hij nog anderhalf uur in het park gewandeld.” 

“Wanneer de begrafenis zal doorgaan, weten we nog niet", zegt Brigitte nog. "Dat zal vooral afhangen van hoe de gezondheidstoestand van Leah verbetert. Het virus heeft haar flink te pakken en maakt haar serieus ziek. Ik vermoed dat de uitvaart, die natuurlijk in zeer intieme kring zal doorgaan, eerder eind volgende week zal kunnen plaatsvinden."

TAGS  I  Leah Thys  I  Thuis  I  Jos De Man

Meer interessant nieuws

VTM boort hoop van vele kijkers de grond in: “Dit programma komt er niét”

Deze zomer krijgen we een flinke portie nostalgie...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

tv

Karl Vannieuwkerke deelt uiterst romantische foto met zijn vriendin Caroline

Veel tijd zal Karl Vannieuwkerke de komende weken niet hebben...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities

Storm van kritiek op Willy Sommers en zijn vrouw Cindy: “Dit zal niet blijven duren"

Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw. Bij Willy...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities
Celebrities

Zeer slecht nieuws over Nick uit ‘Big Brother’

Gepost op Dinsdag 8 Juni 2021

Celebrities

Tv-icoon Paula Sémer overleden

Gepost op Dinsdag 8 Juni 2021