Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021 - 12:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie
Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het ‘Blind Getrouwd’-avontuur te overleven. Ze groeiden naar elkaar toe, en dat gebeurde bij allebei op hetzelfde tempo. Het was al vrij snel duidelijk dat zij het experiment tot een goed einde zouden brengen.

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

“Er was een klik, maar het was in het begin toch vooral op een vriendschappelijke manier zoeken of het zou werken", zegt Candice in een dubbelinterview met Gazet van Antwerpen. "Zonder al te veel na te denken. Dat hadden we ons ook voorgenomen. We wilden geen druk leggen, niet op zoek gaan naar gevoelens. Want dan zet je een muur om je heen. Breek die dan nog maar eens af.”

“Tijdens de voorgesprekken benadrukte ik zeer hard hoe belangrijk het innerlijk voor mij was", vervolgt Candice. "Vroeger ging ik vaak af op het uiterlijk. Dat liep niet altijd even goed af. Dus wou ik deze keer echt eens een goeie man, ik ging 100% voor het karakter. Maar de dagen voor het huwelijk begon ik toch te panikeren. Misschien had ik toch iets over dat uiterlijk moeten zeggen? Vandaar de ­opluchting toen ik hem zag.”

"De andere koppels hebben tot het ­beslissingsmoment moeite gedaan"

Bij de andere koppels ging het duidelijk veel moeizamer. “Bij Sven en Veerle was het natuurlijk snel duidelijk dat er een haar in de boter zat", zegt Marijn. "Maar de andere koppels hebben tot het ­beslissingsmoment moeite gedaan. Bij Hanne en Dave liep het ook iets moeilijker, maar ze probeerden toch. En bij Nathalie en ­Dennis was het zelfs tot op het einde spannend."

TAGS  I  Marijn Lenaerts  I  Candice Martens  I  Blind Getrouwd

Meer interessant nieuws

Laura Tesoro komt tot belangrijke conclusie over haar vriend Jordan: “Ik kan het niet”

Laura Tesoro was eerder deze week te gast op MNM. Tijdens de...

Gepost op Zaterdag 12 Juni 2021

Celebrities

VTM boort hoop van vele kijkers de grond in: “Dit programma komt er niét”

Deze zomer krijgen we een flinke portie nostalgie...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

tv

Karl Vannieuwkerke deelt uiterst romantische foto met zijn vriendin Caroline

Veel tijd zal Karl Vannieuwkerke de komende weken niet hebben...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities