VTM zwaar onder vuur genomen: “Ze kunnen het gewoon niet”

Gepost op Woensdag 5 Mei 2021 - 07:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie
Van 2022 tot en met 2026 zullen opnieuw 40 Rode Duivels-wedstrijden exclusief te zien zijn bij VTM. DPG Media, het moederbedrijf van VTM, bereikte daarover een akkoord met UEFA. Voetballiefhebbers hadden het toch liever anders gezien.

VTM zwaar onder vuur genomen: “Ze kunnen het gewoon niet”

“Alweer commentaar van die bende amateurs”, klinkt het streng op de sociale media. “Ze kunnen het gewoon niet! In de pauze van 15 minuten zenden ze 2 minuten uit van in de studio, de rest is reclame die zo lang duurt dat ze bijna de aftrap missen van de tweede helft.”

“Kunnen jullie dan ook wat meer geld in goede commentatoren steken?”, richt een ander zich tot VTM. “Of beter nog: laat die ‘gasten’ voor de match thuis en zorg voor echt bekwame commentatoren die zowel de ploeg (de individuele mensen) kunnen herkennen op een klein scherm als nuttige informatie kunnen geven als het even wat saai wordt. En zorg vooral niet voor te veel theatermakers voor de match.”

"Dit wordt weer een ramp"

“Schoenmaker blijf bij je leest”, merkt nog iemand op. “Wat die leest van VTM dan ook mag wezen. Maar voetbalverslaggeving is het in ieder geval niet. We kunnen ons weer ergeren aan de commentatoren.”

“Oh my god, uitzendingen van 4 uur waarvan de helft reclame is en de andere helft waardeloos gezwets van een nieuwslezer die denkt dat hij al jaren sportanker is”, lezen we. En ook: “Dit wordt weer een ramp. Hopelijk zorgen jullie op de andere zenders voor goede films.”

TAGS  I  VTM  I  Rode Duivels  I  UEFA

Meer interessant nieuws

Laura Tesoro komt tot belangrijke conclusie over haar vriend Jordan: “Ik kan het niet”

Laura Tesoro was eerder deze week te gast op MNM. Tijdens de...

Gepost op Zaterdag 12 Juni 2021

Celebrities

VTM boort hoop van vele kijkers de grond in: “Dit programma komt er niét”

Deze zomer krijgen we een flinke portie nostalgie...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

tv

Karl Vannieuwkerke deelt uiterst romantische foto met zijn vriendin Caroline

Veel tijd zal Karl Vannieuwkerke de komende weken niet hebben...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities