Kijkers hebben een duidelijke mening Tijs Vanneste in ‘De Kemping’

Gepost op Zondag 2 Mei 2021 - 14:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie
In ‘De Kemping’ start creatieve duizendpoot en jongerenbegeleider Tijs Vanneste samen met negen jongeren een camping op in hartje Kempen. Elk van deze jongeren heeft een persoonlijke reden om mee te doen: ze raken om diverse redenen moeilijk aan werk, en grijpen de kans aan om samen te werken aan dit unieke project.

Kijkers hebben een duidelijke mening Tijs Vanneste in ‘De Kemping’

Afgelopen donderdag zond Eén de derde aflevering uit van ‘De Kemping’, en met kijkcijfers die tegen het miljoen aanleunen, mag gerust gezegd worden dat het programma een heus succes is. Kijkers zijn dan ook lovend. “Prachtig programma! Ontroerende verhalen, mooie mensen”, laat iemand weten. “Ik hoop dat ze allemaal de kansen krijgen die ze verdienen.”

“Kei mooi programma met mooie mensen”, zegt een ander. “Iedereen heeft zijn rugzak. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Samen een top team!” “Heel mooie afleveringen. Toch hoop ik dat elke jongere nog verder wordt opgevolgd na ‘De Kemping’. Maar ze doen het goed.”

“Ze hebben elk een eigen apart karaktertje, maar dat maakt het zo mooi”, klinkt het ook. “Ze blijven elkaar steunen, ook als het botst. Rik heeft even de situatie super opgelost. Hij zou echt geschikt zijn voor de sociale sector. Top, hoor, dit programma.”

“Een dikke pluim voor Tijs"

Ook de leidersrol van Tijs Vanneste onderschatten de kijkers niet. “Ieder van de jongeren heeft een rugzakje mee te dragen, het één is al wat groter dan het andere”, lezen we nog. “Een dikke pluim voor hoe Tijs daar mee omgaat. Ook Lex mag niet vergeten worden, zijn omgang met iedereen is buitengewoon.”

“Super programma! Ik heb Tijs leren kennen door de afleveringen van ‘De Columbus’, en nu legt hij echt zijn hart bloot in ‘De Kemping’. Ik heb er veel bewondering voor. Petje af voor al de personen die zich steevast inzetten om hun plan te verwezenlijken. Super team!”

TAGS  I  Tijs Vanneste  I  De Kemping  I  De Columbus

Meer interessant nieuws

VTM boort hoop van vele kijkers de grond in: “Dit programma komt er niét”

Deze zomer krijgen we een flinke portie nostalgie...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

tv

Karl Vannieuwkerke deelt uiterst romantische foto met zijn vriendin Caroline

Veel tijd zal Karl Vannieuwkerke de komende weken niet hebben...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities

Storm van kritiek op Willy Sommers en zijn vrouw Cindy: “Dit zal niet blijven duren"

Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw. Bij Willy...

Gepost op Vrijdag 11 Juni 2021

Celebrities
Celebrities

Zeer slecht nieuws over Nick uit ‘Big Brother’

Gepost op Dinsdag 8 Juni 2021

Celebrities

Tv-icoon Paula Sémer overleden

Gepost op Dinsdag 8 Juni 2021