Hanne uit ‘Blind Getrouwd’ zorgt voor opschudding: “Zo erg dat ze dit met Dave doet”

Gepost op Dinsdag 23 Maart 2021 - 13:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie
In ‘Blind Getrouwd’ werd Davy - Dave voor de vrienden - enkele weken geleden gekoppeld aan lerares Hanne. Op valentijnsavond zagen de kijkers van VTM hen het jawoord geven in het stadhuis van Lier. Zij vinden Dave en Hanne echter geen goede match en dat ligt vooral aan Hanne.

Hanne uit ‘Blind Getrouwd’ zorgt voor opschudding: “Zo erg dat ze dit met Dave doet”

“Ik heb telkens medelijden met Dave”, klinkt het onomwonden op de sociale media. “Hij kan niets zeggen en als hij iets zegt kraakt ze het af. Wat een dominante vrouw is Hanne.” Een ander reageert: “Ik heb ook dat gevoel. Je merkt echt dat hij zich niet op zijn gemak voelt, of toch al zeker niet zichzelf kan zijn.”

"Voor mij komt het over dat Hanne Dave te snel onderbreekt en dat hij op die manier wat bang is om verder te spreken”, merkt iemand op, waarop nog een kijker: “Inderdaad. Ook benadert ze hem als lerares. Mijn hart gaat naar hem uit. Ik denk echt dat hij een leuke, toffe en oprechte kerel is. Hij past gewoon niet bij Hanne.”

"Het getuigt niet van interesse"

“Ocharme ja, zo een zachte man. Hij heeft niks te zeggen en zij is en blijft een bazig type”, aldus een duidelijke fan van Dave. “Je ziet hem week na week meer in zijn schulp kruipen. Echt erg hoe ze hem voortdurend aanvalt en uitlacht.”

“Inderdaad, Hanne lijkt wel een schooljuf met pestgedrag”, lezen we nog. “Maar het is haar karakter, vrees ik. Ik heb veel juffen in mijn naaste familie maar die doen zo toch niet. Hem (of iemand anders) steeds onderbreken zou ze wel mogen afleren. Dat getuigt niet van oprechte interesse in de gesprekspartner.”

TAGS  I  Blind Getrouwd

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality