‘Big Brother’-fans hebben het helemaal gehad: “Deze bewoner eruit, en snel een beetje”

Gepost op Maandag 22 Maart 2021 - 12:00   I   Foto: Play4  I   door Redactie
‘Big Brother’-kijkers laten opnieuw van zich horen op de sociale media. Dit keer keren ze zich tegen Julie. Dat zij zich emotioneel uitte over de dood van haar papa, beschouwen sommigen als een hang naar aandacht.

‘Big Brother’-fans hebben het helemaal gehad: “Deze bewoner eruit, en snel een beetje”

“Dit noem ik op het gemoed van de kijkers spelen”, schrijft iemand op de sociale media. “Zovelen zijn hun ouders al op jonge leeftijd verloren. En dan nog gezwegen over de mensen die kun kind zijn verloren door ziekte, ongeval… Die hebben hun leven ook moeten herpakken. Stel je dus zo niet aan. Ik hoop dat zij snel het huis uit moet.”

“Dit is pure aanstellerij, aandacht zoeken, zodat ze naar haar toe zouden komen om haar te troosten", klinkt het streng. "Bij het publiek een beetje medelijden opwekken, ja." En ook: "Iedereen heeft wel iets te verwerken en hartpijn, daarvoor moet je niet meedoen aan ‘Big Brother’. En daar dan een vent trachten te versieren. Ik zie Julie liever vandaag nog naar huis vertrekken dan morgen. Altijd weer proberen van de aandacht te trekken en in de kijker te staan, ik haat het.”

"Raar en mysterieus geval"

Ook het feit dat Julie zo goed overeenkomt met Michel terwijl ze thuis een vriend op haar heeft zitten wachten, gaat er bij de fans maar moeilijk in. “Die Julie mag er voor mij als eerst uit”, lezen we nog. “Dat geflikflooi met Michel hangt mij zo hard de keel uit! Ze heeft zogezegd een vriend, maar als er wat is, is het haar broer waar ze het over heeft, en over haar ‘zoontje' steeds, terwijl ze toch drie kinderen heeft? Raar en mysterieus geval.”

“Ik begrijp Julie echt niet”, aldus nog een ‘Big Brother’-aanhanger. “Michel heeft al een paar keer laten blijken dat hij een vrouwenverslinder is. Hoe kun je als vrouw met drie kinderen zo een fake gast vertrouwen? Maar goed, ik zit niet in dat 'Big Brother'-huis, dus ik kan niet oordelen. Maar als ik de vriend van Julie was, moest ze haar koffer niet meer leegmaken als ze thuis kwam.”

TAGS  I  Big Brother

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality