Kat Kerkhofs openhartig over haar seksleven met Dries Mertens: “Hij doet dat ook, hoor”

Gepost op Zondag 21 Maart 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie
In het programma ‘Kat Zonder Grenzen’ praat Kat Kerkhofs met bekende en onbekende Vlamingen over relaties en seks. Zij proberen een antwoord te vinden op de vraag of liefde alles kan overwinnen. "Hét ultieme antwoord ken ik nog niet, maar liefde kan veel overwinnen, heel veel”, vertelt Kat op Radio 2.

Kat Kerkhofs openhartig over haar seksleven met Dries Mertens: “Hij doet dat ook, hoor”

“Ik heb weinig taboes in mijn leven”, zegt Kat. “Maar Dries is heel bekend, dus veel mensen zijn geïnteresseerd in alles van ons leven. Dus willen we wel een aantal dingen privé houden. Het is niet dat die een taboe zijn, ik zal die wel met mijn vrienden bespreken. Echte privé dingen wil ik privé houden, maar er is geen onderwerp dat ik uit de weg ga.” 

Er zijn wel enkelen aan wie Kat álles kan vertellen. “Mijn vriendinnen die weten de intiemste details”, bekent Kat. “Ik ben heel open. Dries doet dat ook hoor. Alhoewel mannen dat wel minder leuk vinden. Mannen willen dat iets meer privé houden, terwijl vrouwen denk ik sneller naar hun vriendinnen lopen. Ik doe dat zeker ook.”

'Weirdos'

Dankzij ‘Kat Zonder Grenzen’ heeft Kat ook veel nieuwe inzichten gekregen. “Ik heb geleerd dat als mensen een ander soort relatie hebben, bijvoorbeeld een open relatie, of als ze polyamoureus zijn, dan denk je snel ‘weirdos’! Dan ga je snel oordelen”, klinkt het. 

“Ik had dat al weinig, maar nu is dat volledig weg", aldus Kat. "Ik ken de nuances in veel verhalen, en ik heb ook geleerd hoe die mensen lijden onder de publieke opinie. Het klink misschien melig, maar ik vind dat ik er veel meer ‘open minded’ van ben geworden."

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  Kat Zonder Grenzen

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality