‘Big Brother’-fans raken er niet over uitgepraat: “Nu mag deze bewoner zéker winnen”

Gepost op Zondag 21 Maart 2021 - 11:00   I   Foto: Play 4  I   door Redactie
In ‘Big Brother’ zagen we enkele dagen geleden hoe een geëmotioneerde Julie zich uitliet over hoe ze in het verleden worstelde met de dood van haar papa. “Ik hoop dat het thuisfront langs deze weg ziet dat ik mijn best wil doen om terug die goede en lieve mama of zus of vriendin te zijn”, klonk het. Kijkers waren op z’n zachtst gezegd ontroerd.

‘Big Brother’-fans raken er niet over uitgepraat: “Nu mag deze bewoner zéker winnen”

“Zo herkenbaar, lieve Julie”, richt een kijker zich tot haar. “Maar verlies jezelf niet in al het verdriet. Het leven heeft nog veel moois voor jou in petto. Het verdriet blijft voor altijd maar de pijn neemt af beetje bij beetje.” Een ander zegt: “Een ouder, partner of kind verliezen kan letterlijk en figuurlijk je hart breken. Mijn papa is nu 80 jaar en ik koester elke dag dat ik hem hoor en zie. Want een ouder heb je één keer in je leven. Ik kan haar begrijpen.”

"Chapeau om dit te delen"

“Oh lieve meid, je papa zou heel trots op je zijn. Net als je kindjes, broer en vrienden…”, schrijft een fan. “Wees ook trots op jezelf want een verdriet verwerken vraagt veel tijd. Je bent een sterke maar toch gevoelige dame. Begrijpelijk voor velen die dit reeds meemaakten… En chapeau om je gevoel met iedereen te delen.” 

“Julie, ik snap volledig hoe jij je voelt”, lezen we op de sociale media. “Ik kan alleen maar zeggen: hou vol, het komt goed. Het gemis gaat nooit weg, maar de pijn verzacht met de jaren. Ook zonder vader zal je het leven verder aankunnen. Maar dat heeft tijd nodig.”

"Daarom mag Julie winnen"

“Niemand kan voelen of bepalen hoe iemand moet rouwen en of dat juist of onjuist is”, merkt een kijker op. “Je mag hopen dat zoiets je bespaard blijft. Soms krijgt iemand door omgeving, huis, familie, herinneringen etc. te veel prikkels om niet af te kunnen sluiten. Je ziet Julie nu opbloeien en nog belangrijker is dat haar broer het ziet. Haar familie steunt haar, dat is belangrijker dan wat menig kijker ervan vindt.”

“Precies hierom mag Julie van mij winnen”, klinkt het ook. “Ik vind haar een mooi persoon. En diegenen die haar veroordelen om het feit dat ze ervoor gekozen heeft het ‘Big Brother’-huis in te gaan, hebben niet in haar schoenen gestaan en willen en/of kunnen niet begrijpen waarom.”

TAGS  I  Big Brother

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality