Daarom doet Peter zo geheimzinnig in ‘Thuis’: “Dit kan geen toeval zijn”

Gepost op Zaterdag 20 Maart 2021 - 14:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie
Peter doet de laatste tijd erg vreemd in ‘Thuis’. Hij krijgt ook erg mysterieuze telefoontjes van een geldeiser. Maar wie is die beller? De kijkers denken alvast het antwoord te weten.

Daarom doet Peter zo geheimzinnig in ‘Thuis’: “Dit kan geen toeval zijn”

Op de sociale media doet het gerucht de ronde dat het niemand minder dan Nina Oostvoghels is. Nina wie? Wel, Nina is de kleindochter van Leo en de ex van Peter. Ze werkte eventjes als secretaresse voor Peter, werden verliefd en uiteindelijk verloofden de twee zich ook. Hun trouw ging echter niet door. 

"Dit kan geen toeval zijn"

“Het zijn de dochter en kleindochter van Leo”, schrijft een trouwe kijker vol overtuiging. “Zij hebben vroeger ook al voor miserie gezorgd en zijn toen halsoverkop vertrokken. En niet te vergeten: Leo begon deze week ‘toevallig’ ineens tegen Marianne over dat hij geen enkel contact meer heeft met zijn familie. Dat zal wel voor een reden geweest zijn dat dat ter sprake kwam.”

“Ik moest daar op die moment ook aan denken!”, reageert iemand hierop. “Dit kan geen toeval zijn. Maar dan moet ze wel iets hebben om hem te chanteren.” “Ja, dat klopt, Leo begon plots tegen Marianne over zijn familie. Ik dacht direct aan zijn kleindochter Nina, waar Peter Femke voor had laten stikken.”

“Ik denk ook dat het iets met Nina Oostvoghels te maken heeft”, lezen we nog. “Wellicht heeft ze een kind samen met Peter waar hij nu alimentatie voor betaalt. Dat kind zou nu zo'n 10 tot 12 jaar oud zijn, dus best mogelijk. Bovendien is ze gevlucht naar Belize, en let eens op de munteenheid…”

Spannend

“De kans is groot dat het de kleindochter van Leo is”, zegt een ander. “Wie weet heeft zij een kind gekregen van Peter? En nu moet hij alimentatie betalen of ze komen naar daar. En nu kan hij niet anders, het kind heeft de achternaam van zijn moeder: Oostvoghels. Daarvan is dus de O. De Y zal de voornaam zijn. Spannend is het in ieder geval!”

TAGS  I  Thuis

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality