Marc Coucke in het oog van de storm: “Hij moest zich schamen”

Gepost op Vrijdag 19 Maart 2021 - 14:03   I   Foto: Photonews  I   door Redactie
Marc Coucke heeft op Twitter laten weten dat hij zich heeft laten vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. “Het is een wedren tussen het virus en de vaccinaties, om ter rapst”, schreef de ondernemer/apotheker. Daarop kwam enorm veel kritiek.

Marc Coucke in het oog van de storm: “Hij moest zich schamen”

”Mijn moeder is 70+ en behoort tot de risico groep, ze heeft nog geen uitnodiging gehad”, laat iemand weten. “Goed bedoelde maar ergens ook misplaatste tweet, Marc.” Een ander reageert: ”Mijn papa, 65-plusser met een ongeneeslijke ziekte, dus dubbel risico, kreeg nog geen uitnodiging... Mijn papa is m’n held! Zo’n bericht van een 56-jarige, gezonde man, dat pikt.”

“Ik ben zelf risicopatient”, schrijft iemand. “Uitgezaaide kanker. Altijd een lockdown boven mijn hoofd. Nu depressief door het wachten en een jaar ‘opgesloten' te zijn! Schaam u om zo een prik van een ander in te pikken! Mijn dag is weer zwart!"

Gevoelloos en schaamteloos

“Triest”, zegt een dame. “Belgische strategie. Zorgverstrekker? Kwetsbaar? Risico? En zo hebben er al velen hun vaccin terwijl ouderen in hun kot zitten. Nog geen enkele 65-plusser in mijn buurt heeft een uitnodiging gekregen.”

“Slechts de opmerking dat dit absoluut weer aantoont hoe gevoelloos en schaamteloos onze overheid tewerk gaat”, lezen we nog. “De vaccinatiecampagne is gelijk de trein der traagheid en de politieke beschermingsstrategie trekt op niets. Marckske, ik zou beschaamd zijn in uw plaats."

TAGS  I  Marc Coucke  I  AstraZeneca  I  vaccin

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality