De moed zakt Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ in de schoenen: “Dit is echt confronterend”

Gepost op Zaterdag 20 Maart 2021 - 09:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie
Aflevering 6 van 'Blind Getrouwd' begint zondag meteen met een primeur. De vier koppels ontmoeten elkaar al een eerste keer op huwelijksreis in Kreta. Ook experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck reizen naar het Griekse eiland om de koppels te ondersteunen bij de uitwisseling van hun eerste ervaringen.

De moed zakt Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ in de schoenen: “Dit is echt confronterend”

Nathalie vindt het alvast spannend: “Ik ben benieuwd om de andere koppels te leren kennen. Om te zien hoe zij die honeymoon hebben ervaren. En of het bij hen klikt? Of wat zij ondervinden als obstakels of moeilijkheden.”

Ook Candice is blij om eens te spreken met de andere honeymooners: “Ge kunt dat wel vertellen aan mensen, maar niemand begrijpt hoe dat juist is, blind getrouwd te zijn. Ik wil gewoon weten wat er in hun hoofd omgaat.”

De honeymoon in Kreta wordt ‘s avonds afgesloten met een gezamenlijk diner aan het water. Na het allereerste groepsgesprek van de vier blind getrouwde koppels is Hanne vooral opgelucht: “Door nu van iedereen het verhaal te horen hier aan tafel, ik denk dat het een hulp kan zijn om verder te gaan. Ik vind dat echt een opluchting, echt kei geruststellend.” 

"Het wringt bij mij"

Veerle en Sven, die zelf nog niet echt een klik ervaren, zijn aangenaam verrast hoe de drie jongere koppels in dit experiment staan. “Ik vind het eigenlijk fantastisch om te zien hoe - laat ons ze de jeugd noemen - ver ze staan”, bedenkt Sven. Veerle vult aan: “Het is zelfs confronterend om te zien dat zij nog allemaal dat enthousiasme hebben om nog verder te gaan. Dat wringt wel een beetje bij mij.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Kreta

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality