Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ heeft het er moeilijk mee: “Dit is een grote drempel waar ik over moet”

Gepost op Vrijdag 19 Maart 2021 - 22:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie
Na hun huwelijksreis ruilen de koppels van ‘Blind Getrouwd’ de Griekse zon, zee en strand in voor de typische Belgische bewolking en lintbebouwing. De vier koppels beginnen aan een nieuw hoofdstuk in het ‘Blind Getrouwd’-avontuur: zes weken samenwonen.

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ heeft het er moeilijk mee: “Dit is een grote drempel waar ik over moet”

Wanneer Hanne en Davy op verkenning gaan in hun nieuwe woonst in Sint-Niklaas, ontdekken ze nog enkele huwelijksgeschenken die dringend moeten worden uitgepakt. Hanne speelt graag gezelschapsspelletjes, maar ‘Wie is het?’ in het thema van ‘FC De Kampioenen’? Dat had ze niet meteen verwacht. Maar als het kan helpen om hen als koppel dichter bij elkaar te brengen, dan heiligt het doel alle middelen. 

"Ineens een grote drempel"

Nathalie en Dennis hebben hun tijdelijke thuisbasis in Lier. Dennis ziet de komende zes weken zeker zitten, maar Nathalie heeft toch een beetje angst voor het onbekende: “Ik heb nog nooit samengewoond met iemand. Dus dat was wel ineens een grote drempel waar ik over moest.” Nu Nathalie terug in België is, wil ze toch vooral haar held Bompa Rots gaan bezoeken. 

Samen met manlief Dennis gaat ze wandelen met haar kranige grootvader, die nog maar net is geopereerd aan zijn hart. “Ik ben vooral blij dat ik hier met u terug een wandelingetje kan doen. Ik dacht even dat dat er niet meer inzat”, bekent Nathalie. “Ach… onkruid…”, lacht Bompa Rots. En ook voor Dennis is het een blij weerzien: “Leuk dat hij zo snel hersteld was, op die leeftijd. Precies of er niets aan de hand was."

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  FC De Kampioenen

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality