Rachel Hazes doet schokkende onthulling over haar zoon André: “Monique mocht dat niet weten”

Gepost op Vrijdag 19 Maart 2021 - 18:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie
Het is geen geheim dat het tussen Monique Westenberg en Rachel Hazes nooit heeft geboterd. Dat zorgde ook voor wrevel tussen André Hazes en zijn moeder, die hun ruzie pas enkele jaren geleden bijlegden. Of zo deed het woord toch de ronde. Rachel laat nu weten dat ze altijd stiekem contact hebben gehad.

Rachel Hazes doet schokkende onthulling over haar zoon André: “Monique mocht dat niet weten”

"We hebben elkaar altijd gewoon gesproken. Al moest het wel stiekem, want Monique mocht dat niet te weten komen", vertelt Rachel in een gesprek met het Nederlandse Story. Monique zou in 2017 persoonlijk gezorgd hebben voor de verzoening tussen moeder en zoon, maar dat klopt volgens de weduwe van André Sr. niet. "Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els en daar had ik allang contact met André. Dat Monique er toentertijd met de eer vandoor ging, heb ik maar zo gelaten. Al zat het dus wel anders in elkaar.”

"Er is een last van zijn schouders gevallen"

"Het is (...) geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Teresa wordt gezien”, aldus Rachel. “Maar ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 opgenomen werd in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan. Dan zit je niet goed in elkaar, hoor”, klinkt het giftig.

Dat de relatie van Dré en Monique alsnog op de klippen liep, komt voor Rachel niet als een verrassing. ”Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging”, zegt Rachel. “André is nog een jonge hond, die moet kunnen rondrennen. Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is, er is een last van zijn schouders gevallen”, besluit ze.

TAGS  I  Rachel Hazes  I  André Hazes  I  Monique Westenberg

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality