Allison Scott heeft niet mis te verstane boodschap voor Sean Dhondt: “Hij heeft het zelf gezocht”

Gepost op Vrijdag 19 Maart 2021 - 15:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie
Allison Scott sprak eerder deze week in ‘Kat Zonder Grenzen’ heel openlijk over wat waarschijnlijk de moeilijkste periode van haar leven was. Vorig jaar in september circuleerden er namelijk plots naaktbeelden van haar echtgenoot en VTM-gezicht Sean Dhondt.

Allison Scott heeft niet mis te verstane boodschap voor Sean Dhondt: “Hij heeft het zelf gezocht”

"In plaats van zich te verontschuldigen tegenover mij en zijn familie omdat hij het verknoeid had, probeerde hij de situatie minder erg te doen lijken”, zegt Allison tegen presentatrice Kat Kerkhofs. “En dan die catfish… Dat het om een man ging, maakt het voor mij misschien beter, voor hem net erger. Maar hé, je hebt erom gevraagd, want je wist totaal niet wie die mens aan de andere kant was.”

"We zijn direct getrouwd toen ik in België toekwam”, spreekt Allison over hun relatie. “Ik was nog heel jong. Al elf jaar ken ik Sean intussen, dat is een derde van mijn leven. We waren echt gelukkig in onze relatie. Beste vrienden. Samen films kijken, naar muziek luisteren, fun hebben. Dat maakt wat hij gedaan heeft extra pijnlijk. Ik had geen énkel idee wat op me zou afkomen."

"Dit maakt van hem geen slecht persoon"

"Sean wil dat het weer goedkomt, hij smeekt me op zijn knieën”, laat Allison weten. “Maar we moeten eerst allebei groeien als mens. Hij moet volwassen worden, dat zéker. Hij moet een paar dingen aan zichzelf veranderen, zoals de manier waarop hij denkt. En ik moet mezelf terugvinden.”

"Ik voel geen drang om wraak te nemen”, benadrukt Allison nog. “Hij heeft gedaan wat hij deed, maar dat maakt van hem geen slecht persoon. Ik ben iemand die altijd zei: 'Als iemand me bedriegt, is het over. Ik ben een sterke vrouw'. Totdat je écht bedrogen wordt. Het gaat om zoveel meer dan het bedrog op zich.”

TAGS  I  Sean Dhondt  I  Allison Scott

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality