Marijn ‘Boma’ Devalck zorgt voor heel wat opschudding na het overlijden van Johny Voners: “Daar doe je toch niets verkeerd mee?”

Gepost op Woensdag 29 April 2020 - 17:00   I   Foto: Facebook  I   door Redactie
Zorgt de dood van acteur Johny Voners er ineens voor dat het doek valt over ‘FC De Kampioenen’? Als het aan Marijn Devalck ligt alvast wel.

Marijn ‘Boma’ Devalck zorgt voor heel wat opschudding na het overlijden van Johny Voners: “Daar doe je toch niets verkeerd mee?”

Fans van ‘FC De Kampioenen’ sprongen vorig jaar een gat in de lucht toen aangekondigd werd dat er acht nieuwe afleveringen van hun favoriete reeks in de pijplijn zaten. Na de dood van Johny Voners was er echter veel onduidelijkheid over de toekomst van de Kampioenen. Marijn Devalck, de acteur die sinds de begindagen het personage Balthasar Boma vertolkt, boort alle hoop gelijk de grond in.

“Ik zou het echt niet kunnen, voortdoen zonder Johny”, zegt Marijn in Dag Allemaal. “Ik keek er nochtans naar uit om die reeks te doen, hoor, mét een genezen Johny. Maar nu? Nee, echt niet.” Als het van de acteur afhangt, blijft het iconische ‘FC De Kampioenen’ voortbestaan in enkel herhalingen.

“Met herhalingen doe je niets verkeerd, hè. Zo zijn we zeker dat Johny niet vergeten wordt”, klinkt het. “Voor mezelf maak ik me alleszins geen zorgen. Ik ga Johny pas vergeten als ik zelf dood ben."

TAGS  I  Marijn Devalck  I  FC De Kampioenen  I  Johny Voners

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality