Kijkers doen opvallende ontdekking in ‘Familie’: “Dit valt toch keihard op”

Gepost op Woensdag 24 Februari 2021 - 13:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie
Van in het begin van de coronacrisis maakten de makers van ‘Familie’ duidelijk dat zij corona niet zouden verwerken in de VTM-soap. De acteurs moeten zich natuurlijk wel aan bepaalde regels houden.

Kijkers doen opvallende ontdekking in ‘Familie’: “Dit valt toch keihard op”

Zo werd eerder al de ‘circle of trust’ in het leven geroepen, waarbij acteurs die nauw samenwerkten in elkaars persoonlijke bubbel terechtkwamen. Cast en crew moeten ook 1,5 meter afstand houden op de set. Deze maatregelen beginnen ook stilaan op te vallen bij de kijkers. “Bij ‘Familie’ valt het echt op. Ze houden afstand en er wordt niet meer geknuffeld . Soms wel een beetje raar om te zien”, klinkt het op de sociale media.

“In ‘Familie’ valt het keihard op hoe iedereen gefilmd wordt: de acteurs zitten super ver uit elkaar, enkel sommige komen af en toe dichter bij mekaar”, zegt een ander, waarop iemand reageert: “Ik vind dat persoonlijk niet erg. Ze hebben hiervoor gewaarschuwd. Oké, het is anders, maar ik vind het geen drama. Eens alles achter de rug is kunnen de opnames weer gewoon plaatsvinden.” 

“De manier waarop er gefilmd wordt, dat valt op, ja. Maar eigenlijk ben ik blij dat het in familie niet voorkomt”, lezen we ook. “Ik ben het woord ‘corona’ namelijk kotsbeu. En als het niet anders kan, dan kan het gewoon helemaal niet.”

TAGS  I  Familie  I  corona