Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ hebben er geen goed oog in: “Deze relatie zal niet blijven duren”

Gepost op Woensdag 24 Februari 2021 - 10:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie
Met Veerle en Sven trouwden er in ‘Blind Getrouwd’ voor het eerst twee vijftigers. Uit hun speeches bleek dat ze beiden hun uiterste best zullen doen om het huwelijk te laten slagen. Maar kijkers zien hun toekomst alvast niet rooskleurig in.

Kijkers van ‘Blind Getrouwd’ hebben er geen goed oog in: “Deze relatie zal niet blijven duren”

“Ik vind ze persoonlijk niet bij elkaar passen. Zij en haar familie zijn meer verfijnd terwijl hij en zijn dochters wat meer simpele mensen zijn. Ik denk ook dat hij veel te druk is voor haar. Of ik gelijk heb, dat zal de tijd natuurlijk uitmaken”, zegt iemand op de sociale media.” “Dat vind ik ook”, aldus een ander. “Zij ziet er een rustige dame uit terwijl ik hem persoonlijk heel druk en hautain vind. Dat is natuurlijk mijn persoonlijk gevoel, hé.”

“Zij en haar dochter zo stijlvol, rustig en dan die man en dochters compleet het tegenovergestelde vond ik”, lezen we nog. “Ik kreeg er echt de zenuwen van. Zij stelt zich open voor de liefde na zoveel jaren en dan koppelen ze haar met hém.”

“Ik heb me ook heel de tijd aan zijn houding zitten ergeren”, schrijft een dame. “Moest ik die vrouw zijn, dan kon hij al vanaf dag 1 alleen op reis vertrekken. Ik hoop écht voor hen dat het een succes wordt, maar ik vrees daar een beetje voor…”

TAGS  I  Blind Getrouwd