'Thuis’-kijkers steigeren van merkwaardige wending: “Totaal niet geloofwaardig”

Gepost op Dinsdag 23 Februari 2021 - 16:30   I   Foto: VRT  I   door Redactie
‘Thuis’-kijkers vragen zich af waar Peter in godsnaam mee bezig is. De mysterieuze telefoontjes vonden de fans al vreemd, maar dat hij om geld moet bedelen bij Tom, dat vinden ze toch een brug te ver. Zeker omdat Peter, advocaat en uitbater van De Withoeve, er altijd warmpjes bij heeft gezeten.

'Thuis’-kijkers steigeren van merkwaardige wending: “Totaal niet geloofwaardig”

“Ik hoop dat dit snel opgelost wordt, want voor 1.800 Euro gaan bedelen bij Tom, dat begrijp ik niet goed”, schrijft iemand op een van de fansites. “Ofwel mag Femke van niets weten en mogen er geen bewijzen van bestaan als hij dit regelt.”

“Wat een rare wending”, vindt een ander. “Want Peter Is inderdaad rijk volgens de historiek van ‘Thuis’. En dan nu verlegen zitten om 1.800 euro. Raar verhaal, hoor, en niet echt geloofwaardig, vind ik. En dan alweer negativiteit in de soap…”

Zeer plots

“Nieuwe verhaallijn voor Peter voelt zo plots aan”, geeft een fan toe. “Plots zien we geen volk meer in De Withoeve, krijgt Peter stiekem telefoontjes, gaan de zaken slecht etc. Zeer raar allemaal, vind ik. Afwachten hoe het zal evolueren.” 

“Dit is een zeer plotse wending”, aldus een trouwe kijker. “Ik heb nooit zien aankomen dat er zoiets zou gebeuren en dat de Withoeve niet goed meer zou draaien. Dat was toch een topzaak? Ik heb geen idee van wat er gebeurd zou kunnen zijn.”

TAGS  I  Thuis