Maxime De Winne licht een tipje van de sluier over 'Familie': “Ik ben benieuwd hoelang dat gaat duren”

Gepost op Dinsdag 23 Februari 2021 - 13:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie
Maxime De Winne speelt al ettelijke jaren de rol van Quinten in ‘Familie’. De laatste maanden staat de verhaallijn van Hanne, Tony en Quinten centraal. Aan HLN laat hij weten wat de kijkers in de nabije toekomst mogen verwachten in de populaire VTM-soap.

Maxime De Winne licht een tipje van de sluier over 'Familie': “Ik ben benieuwd hoelang dat gaat duren”

“Vorige week was het wel weer even spannend in ‘Familie’”, aldus Maxime. “De overlevingskansen van Amelie die aan een zijden draadje hangen. En het blijft nog wel even spannend, ook de relatie van Quinten en Hanne. De ruzie escaleert met een stevige mep als gevolg. Quinten laat het er niet bij en dient een klacht in.”

“Benny en Jonas zijn weer iets van plan”, laat Maxim nog weten. “Die gaan een bingokast in de Jan & Alleman zetten om een centje bij te verdienen samen met Jan. Benieuwd hoelang dat liedje gaat duren als de Kansspelcommissie op bezoek komt.” En dat is nog niet alles wat de acteur lost. “Onze Raven ontmoet deze week misschien wel eens een nieuw, sympathiek familielid: Isa. De kleindochter van zijn vermoedelijke grootvader”, klinkt het.

TAGS  I  Familie  I  Maxime De Winne  I  VTM  I  soap