Pijnlijke vaststelling over Wout van Aert: "Wat doen we die jongen allemaal aan?”

Gepost op Maandag 22 Februari 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie
Wout van Aert reed vorig jaar het seizoen van zijn leven. Zowat iedere koers waar hij zijn zinnen op had gezet, won hij. De kans dat hij komend wielerjaar even goed zal doen, is daardoor natuurlijk wel klein.

Pijnlijke vaststelling over Wout van Aert:

“Ik acht het haast uitgesloten”, zegt Michel Wuyts in de Sporza-podcast ‘De Tribune'. "Het hoeft voor mij ook niet, hij mag op wat anders mikken. Het mag nu wat later komen. Het mag de Ronde van Vlaanderen zijn. Maar daar zijn we alweer met dat verwachtingspatroon: 'Het moet dan toch wel winst zijn.’ Wat doen we die jongen allemaal aan? Hetzelfde geldt in grote mate voor Mathieu van der Poel

"Het is zo dat, eenmaal je op die hoogte zit, het verwachtingspatroon zegt: 'Dit moet nu maar doorgaan.’ Maar een Boonen of een Cancellara zullen bevestigen wat dat betekent”, aldus Michel. "Je bent dat nu gewoon, hè", reageert José De Cauwer. "Of beter: je gaat dat gewoon vinden. ‘Wout van Aert wint Milaan-San Remo. Ah ja. Oké.’ Nee, dat is extreem, dat is super, dat is geweldig. En zeker de manier waarop”, besluit hij.