Prins William en Kate Middleton sloten 'geheim huwelijkspact': “Deze overeenkomst maakten ze”

Gepost op Zondag 22 November 2020 - 10:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie
Het is moeilijk te geloven maar het is deze week 10 jaar geleden sinds de Britse prins William zijn verloving aankondigde met Kate Middleton. Een decennium later zijn de hertog en hertogin van Cambridge de trotse ouders van George, Charlotte en Louis.

Prins William en Kate Middleton sloten 'geheim huwelijkspact': “Deze overeenkomst maakten ze”

Volgens koninklijk experte Katie Nicholl was de relatie van het echtpaar niet altijd rozengeur en maneschijn. In haar boek ‘Kate: The Future Queen’ beweert de koninklijke correspondent dat het paar verschillende keren uit elkaar is gegaan en zich even vaak heeft verzoend.

In 2007 voelde prins William zich op een bepaalde momenten zo onder druk gezet om een huwelijksaanzoek te doen, dat hij dan naar Kate belde om te zeggen dat de relatie onhoudbaar was. Dat duurde echter nooit lang en volgens Nicholl sloten William en Kate tijdens hun vakantie een ‘huwelijkspact’.

Allereerste keer

"Daar op het paradijselijke eiland beloofde William Kate dat hun relatie er één voor de lange termijn was”, aldus de experte. "Voor de allereerste keer praatten ze serieus over het huwelijk, en onder de nachtelijke hemel sloten ze een pact om te trouwen. Als onderdeel van hun overeenkomst stemde William ermee in dat hij de vraag pas zou stellen als hij klaar was met zijn legertraining."

Toen ze tijdens een interview hun korte breuk besprak, zei Kate dat ze het erg moeilijk mee had om in het begin niet te worden ‘verteerd’ door de relatie met de troonopvolger. “Op dat moment was ik niet erg blij met de situatie, maar het maakte me eigenlijk een sterker persoon."

TAGS  I  Kate Middleton  I  prins William

Meer interessant nieuws

Fans van ‘Familie’ raken er maar niet over uitgepraat: “Dit is schandalig”

Trouwe kijkers van ‘Familie’ weten dat Brigitte niet van de...

Gepost op Maandag 23 November 2020

Soap

Dieter Coppens doet opmerkelijke uitspraak over Kevin uit ‘Down The Road’: “Dat is verleden tijd”

Het was een hartverwarmend weerzien zondagavond: de deelnemers...

Gepost op Maandag 23 November 2020

tv

Nora Gharib denkt er niet aan dit programma te presenteren: “Het is pure uitlach-tv”

Vlaanderen en Nederland leerden Nora Gharib kennen dankzij...

Gepost op Maandag 23 November 2020

Celebrities