Martien Meiland in zak en as: “Ze heeft een hartinfarct gehad”

Gepost op Zaterdag 21 November 2020 - 10:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie
Het is lang niet altijd vrolijkheid troef bij de familie Meiland. Dat werd pijnlijk duidelijk bij het nieuws dat Martien wist te vertellen in de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’.

Martien Meiland in zak en as: “Ze heeft een hartinfarct gehad”

Martiens biografie scheert hoge toppen in de boekhandels. Het boek kwam onlangs zelfs binnen op de eerste plek in de wekelijkse bestsellerlijst van de Nederlandse boekenbranche. Maar tijdens zijn boekpresentatie kon één belangrijk persoon niet aanwezig zijn: Eveline, de vrouw van Martiens broer Jaap.

"Die arme schat heeft gewoon een hartinfarct gehad", aldus de zichtbaar geëmotioneerde ‘Chateau Meiland’-ster. Met Eveline gaat het weer aan de beterhand, maar door haar afwezigheid kon Martien het eerste exemplaar niet aan zijn broer geven en dat vindt hij erg spijtig. "Hij weet natuurlijk nog helemaal van niks", aldus Martien. "Ik vind het heel erg, want hij komt alleen. (...) Dat is natuurlijk vreselijk."

Gouden hart

De overhandiging zorgde voor een stortvloed aan emoties. Tranen ontbraken dan ook niet. "Ik kon bij die persoon altijd terecht voor advies. Ook in de periodes dat ik net te weinig geld had. Dan belde hij en zei: 'Joh, ik sta toch voor je klaar.'" Ook Jaap zelf kreeg een krop in de keel. "Dat ik er altijd voor jou ben geweest heeft een reden. Dat komt omdat jij er altijd was voor ons allemaal, voor onze familie en omdat je een gouden hart hebt."

TAGS  I  Martien Meiland  I  biografie  I  Chateau Meiland

Meer interessant nieuws

Belle Perez trekt grote ogen bij foto die André Hazes online zet: “Respect, hoor!”

André Hazes liet niet zo lang geleden zijn wilde levensstijl...

Gepost op Woensdag 25 November 2020

Celebrities

Bijzonder nieuws over ‘Eveline’, de verspreider van de naaktbeelden van Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt

Midden september stuurde een twintiger die zich voordeed als...

Gepost op Woensdag 25 November 2020

Celebrities

Guga Baúl viseert Marc Van Ranst: “Met stip aangeduid”

In ‘RIP 2020’ fileren Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van...

Gepost op Woensdag 25 November 2020

tv
sexy

Kat Kerkhofs deelt erg sexy bikinifoto’s

Gepost op Dinsdag 24 November 2020

Celebrities

Natalia heel eerlijk: “Ik ga niét met hem naar bed”

Gepost op Dinsdag 24 November 2020