Ruth Beeckmans overdonderd: “Plots zei de choreograaf van ‘The Masked Singer’ dat tegen mij”

Gepost op Zaterdag 24 Oktober 2020 - 16:33   I   Foto: VTM  I   door Redactie
Wekenlang was Aap de vrolijke spring-in-’t-veld in ‘The Masked Singer’. Met zijn swag en viesj shtijl taaltje bracht hij bij elke performance sfeer in de keet. Vrijdagavond werd de roze sfeermaker echter onverbiddelijk ontmaskerd en verscheen Ruth Beeckmans van achter het masker.

Ruth Beeckmans overdonderd: “Plots zei de choreograaf van ‘The Masked Singer’ dat tegen mij”

"Ik heb nog nooit in heel mijn leven zoveel gelogen als de laatste weken”, lachte Ruth. “En ik ben onaflatend gestalkt door Karen Damen.” In ‘Behind The Mask’ op VTM GO vertelt Ruth over hoe ze eerst gevraagd werd om speurder te worden, maar te veel zin had om zelf onder het masker te kruipen.

Haar eerste kennismaking met Aap was meteen een schot in de roos. “Ik vond hem zo schattig, zo lief en zo roze. Ik was meteen verliefd.” Ruth wordt ook gevolgd bij haar zang- en danslessen. Vooral Aaps lenigheid viel op bij de kijkers. “Ik zei eens tegen de choreograaf dat ik een split kon. Lang geleden. Toen ik jong was. En plots zei die: ‘Oh leuk, dat moet erin!’. Aap was één van de meer beweeglijke pakken.Tof! Tot je moet bewegen en zingen tegelijkertijd."

En dan was er nog die ene speurder die elke Masked Singer het vuur aan de schenen legt: Karen Damen. “Zij vermoedde echt dat ik het was”, vertelt Ruth daarover. “Als we de dag voor de opnames van ‘The Masked Singer’ een draaidag hadden voor Cupido Ofzo, dat we samen presenteren, dan zei ze altijd: ‘Alé, tot morgen hé’. Dan moest ik me inhouden om niet te zeggen: ‘Ah ja!’. Echt niet normaal hoe zij erin opgaat. Volgens mij kunnen ze haar goed gebruiken bij de politie. Als speurhond."

TAGS  I  Ruth Beeckmans  I  Karen Damen  I  The Masked Singer  I  VTM  I  Aap

Meer interessant nieuws

Dieter Coppens doet opmerkelijke uitspraak over Kevin uit ‘Down The Road’: “Dat is verleden tijd”

Het was een hartverwarmend weerzien zondagavond: de deelnemers...

Gepost op Maandag 23 November 2020

tv

Nora Gharib denkt er niet aan dit programma te presenteren: “Het is pure uitlach-tv”

Vlaanderen en Nederland leerden Nora Gharib kennen dankzij...

Gepost op Maandag 23 November 2020

Celebrities

Karen Damen kan het niet bevatten: “Waarom vragen ze mij daar niet voor?”

Karen Damen en Ruth Beeckmans presenteren met ‘Cupido Ofzo’...

Gepost op Maandag 23 November 2020

Celebrities