Elke Clijsters onthult de aangrijpende betekenis van haar tatoeage: “Ik vond het toen al gek dat zoiets gebeurde, het was zelfs een beetje eng”

Gepost op Donderdag 30 Juli 2020 - 09:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie
In de Dag Allemaal-rubriek ‘Getekend Voor Het Leven’ onthult Elke Clijsters de betekenis achter een tatoeage op haar pols. Daar staat een lieveheersbeestje te ‘stralen’ tussen de namen van haar kinderen.

Elke Clijsters onthult de aangrijpende betekenis van haar tatoeage: “Ik vond het toen al gek dat zoiets gebeurde, het was zelfs een beetje eng”

"Die kever is een eerbetoon aan mijn papa (Lei Clijsters overleed in 2009, nvdr)”, zegt Elke in het weekblad. “Aan het einde van zijn leven woonde hij een tijdlang in de hoeve van mijn zus Kim. Daar is een veranda aan en de dag waarop hij stierf, zag het daar plots zwart van de lieveheersbeestjes. Niemand wist waar ze vandaan kwamen. Ik vond dat toen al gek, een beetje eng zelfs."

“Datzelfde jaar raakte ik zwanger van Cruz. Tezelfdertijd miste ik mijn papa enorm”, zegt Elke. “Soms zat ik huilend voor mijn laptop en tijdens zo’n moment liep er plots een lieveheersbeestje over mijn scherm dat net was binnengevlogen."

"In diezelfde periode lieten mijn ex-man (voetballer Jelle Van Damme, nvdr) en ik ook een huis bouwen. Het viel me al snel op dat er toen vooral in de twee kinderkamers geregeld veel lieveheersbeestjes zaten."

TAGS  I  Elke Clijsters  I  Jelle Van Damme  I  tatoeage  I  Lei Clijsters

Meer interessant nieuws

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

Celebrities

Sexy Kim Kardashian doet monden openvallen: “Die bikini’s worden steeds kleiner”

Kim Kardashian heeft haar mannelijke volgers weer eens goed...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

sexy

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke uitspraak over Sven en Veerle

Marijn Lenaerts en Candice Martens wisten als enige koppel het...

Gepost op Donderdag 6 Mei 2021

reality